Veelgestelde vragen

arrow
Wat houdt een kentekencheck in?
Met de kentekencheck van Kentekenscan.nl ontvang je gratis een uitgebreid overzicht met 60+ autogegevens op een rij. Daarnaast is het mogelijk om voor slechts 4,75 een PREMIUM rapport op te vragen met daarin maar liefst 300+ autogegevens. Zo heb jij alle waardevolle informatie tot je beschikking zodat je weloverwogen een keuze kunt maken en een miskoop voorkomt.
arrow
Hoe check ik een kenteken?
Vul een kenteken in op de homepagina en klik op de groene knop ‘Doe de gratis check’. Binnen enkele seconden verschijnt er een uitgebreid overzicht met alle 60+ autogegevens op een rij.
Een kentekencheck voor het opvragen van voertuiginformatie is gratis. Met deze gratis check krijg je inzicht in 60+ autogegevens. Wil je graag méér informatie over een kenteken? Kies dan voor slechts 4,75 voor een PREMIUM rapport met daarin 300+ autogegevens.
Ja, na het invullen van een kenteken verschijnt er binnen enkele seconden een uitgebreid overzicht met alle 60+ autogegevens op een rij.
In het gratis rapport staan 60+ autogegevens over je (volgende) auto. Denk hierbij o.a. aan de nieuwprijs, technische gegevens, aantal eigenaren, APK-gegevens en ‘carbase gegevens’.
In het PREMIUM rapport worden de gratis 60+ gegevens aangevuld met een schat aan extra informatie. Zo krijg je 300+ autogegevens zoals o.a. de verkoopwaarde, inruilwaarde, aantal eigenaren, APK-historie, tellerstand en een overzicht van de opties en het uitrustingsniveau.
Het PREMIUM rapport met 300+ autogegevens kost slechts 4,75. Nadat je deze met iDEAL hebt betaald, ontvang je het rapport binnen enkele minuten in je mailbox.
Na het invullen van een kenteken op de homepagina, verschijnt er een uitgebreid overzicht met 60+ autogegevens op een rij. Kies je aanvullend voor het PREMIUM rapport? Dan is dit rapport na betaling via iDEAL direct te downloaden. Daarnaast ontvang je dit rapport na enkele minuten ook rechtstreeks in je mailbox. Benieuwd hoe het PREMIUM rapport eruitziet? Bekijk dan het voorbeeldrapport.
Nee, helaas. Het is alleen mogelijk om een kentekencheck te doen voor auto’s die in Nederland zijn geregistreerd.
Ja, met onze kentekencheck is het ook mogelijk om voertuiginformatie op te vragen van scooters en motoren die in Nederland zijn geregistreerd.
Ja, het is voor iedereen mogelijk om aan de hand van een kenteken voertuiginformatie op te vragen. Hierbij wordt nooit persoonlijke informatie prijsgegeven over de eigenaar of houder van een kenteken.
Nee. Kentekenscan.nl werkt conform de Nederlandse privacy wetgeving en geeft nooit persoonlijke informatie prijs over de eigenaar of houder van een kenteken.
© 2024 Kentekenscan.nl.
Alle rechten voorbehouden.